Topcoat Construction Limited: Vad den kan erbjuda dig

Topcoat Construction Limited (TCL) grupp är inte din typisk byggföretag. Det har ägnat sina ansträngningar för att leverera de specifika behoven hos sina kunder på ett personligt och mottaglig sätt, att se till att hög kvalitet åtgärder genomförs och tekniska standarder till full belåtenhet för sina kunder.

Framför genomför topplack konstruktion och dess medarbetare byggprojekt i ockupationen för offentliga och privata fastighetsägare, så att kontinuiteten i normala aktiviteter för klienter. Den har en lång meritlista över ett brett utbud av byggtjänster, lägga upp till över 25 M under de senaste tre åren. Företagets ledningssystem kan ge kunder med den försäkran som avslutade projekt stöds med vederbörligen dokumenterade poster överensstämmer med standarden hälsa och säkerhet planer, miljömässiga hänsyn, kravprofilen och normer, och att projekten klar enligt schema och inom överenskommen budget.

Utmärkt kundtjänst och Service är bland de högst prioriterade frågorna för topplack konstruktion i att leverera sina produkter. Detta mål eftersträvas för att etablera långsiktiga affärsrelationer samtidigt som en älskvärd, kreativ partner strategi genom hela processen. Dess fokus på att hjälpa kunder nå sina mål kan varje projekt att nå dess avslutning utan onödiga förseningar eller problem.

Projektet lag av Topcoat Construction Limited (TCL Group) äger den omfattande sakkunskap och know-how för att erbjuda ett komplett utbud av byggrelaterade tjänster, såsom planering och bygga förordning godkännanden. Arbetslagen har dessutom ett brett grepp om de komplexa och känsliga arbetet krav i hög-profilerade strukturer i ockupationen.

Följande är några av de gemensamma verk topplack åtar sig sina kunder:

-Ändringar, tillägg och förbättringar

-Badrum och kök renovering

-Funktionshindrade anpassningar & DDA verk

-Dörren intrade och alarm system

-Externa kuvertering

-Interna och externa dekorera med närstående reparationer

-Specialist konkreta reparationer

-Taket rehabilitering

-Elektriska & centrala värmeanläggningen

-Fönster ersättare

-Detta bör ge en tydlig bild av vad topplack konstruktion är inblandad i och vad den kan göra för dina behov. IT specialiserade arbetstillfällen kan hjälpa dig att uppnå oavsett förbättring eller rekonstruktion behövs för att uppgradera eller bibehålla kvaliteten och integriteten för din fastighet.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s